MAMUKO ekologiška traiškytų miežių, spelta kviečių, rugių, žaliųjų grikių ir avižų košė
Amžius: nuo 12 mėn. Kiekis: 240 g. Ekologiška traiškytų miežių, spelta kviečių, rugių, žaliųjų grikių ir avižų košė.
- Ypač daug skaidulinių medžiagų.
- Maistinės skaidulos – tai augalinės kilmės medžiagos, kurios padeda virškinimo sistemai: sugeria vandenį ir palengvina tuštinimąsi.
- Košei naudojami viso grūdo dalių traiškyti grūdai, kuriuose išlieka ženkliai didesnis kiekis mineralų, vitaminų ir skaidulinių medžiagų.
- Traiškytų grūdų kruopos stambesnės, paaugęs vaikutis gali patenkinti kramtymo poreikį.
Mamuko košytės gaminamos tik iš ekologiškų, kūdikių mitybai tinkančių grūdų. Patentuota paruošimo technologija padeda kruopytėse išsaugoti grūdų vertingąsias maistines medžiagas, vitaminus, mineralus, o jų paruošimo laikas panašus į užpilamų košių.
100g produkto maistinė ir energinė vertė:
Energetinė vertė 1426 kJ / 363 kcal.
Riebalai 2,6 g - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,6 g.
Angliavandeniai 63 g - iš kurių cukrų 2,3 g.
Skaidulinių medžiagų 12 g.
Baltymai 10 g.
Druska 0 g.
Sudedamosios dalys:
Ekologiški lukštenti skaldyti grikiai (20,8%), ekologiški šlifuoti traiškyti miežiai (20,8%), ekologiški traiškyti spelta kviečiai (20,8%), ekologiški traiškyti rugiai (20,8%), ekologiški avižų dribsniai (16,7%).
- Be pieno.
- Tinka veganams.
- Be konservantų ir priedų.
- Be pridėtinio cukraus.
- Ekologiški produktai.
Paruošimas:
Į 250 ml šalto vandens įberti apie 25g (6-7 arbatinius šaukštelius) kruopyčių ir palaikyti 5 minutes tol, kol grūdai išbrinks. Maišant virti 4–5 minutes, išjungti viryklę ir palaikyti indą su koše uždengtą dar bent 4 – 5 minutes. Galima skiesti motinos pienu ar adaptuotu pieno mišiniu. Galima pagardinti Mamuko vaisių tyrelėmis. Dėmesio! Atidžiai perskaitykite ir tiksliai vadovaukitės košės paruošimo instrukcija. Nelaikykite paruoštos košės likučių.
Laikymo sąlygos:
Neatidarytą pakelį laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje, apsaugotą nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarytą pakelį laikyti sandariai uždarytą kambario temperatūroje. Rekomenduojama suvartoti per 3-4 savaites.