MAMUKO ekologiška avižų ir kukurūzų košė kūdikiams
Amžius: nuo 6 mėn. Kiekis: 240 g. Avižų ir kukurūzų košė kūdikiams.
- Skaidulinių medžiagų šaltinis, be druskos.
- Maistinės skaidulos – tai augalinės kilmės medžiagos, kurios padeda virškinimo sistemai: sugeria vandenį ir palengvina tuštinimąsi.
- Tai viena geriausių košių pradėti dieną. Joje yra nemažai angliavandenių, kurie suteiks energijos dienos pradžiai.
- Avižos priskiriamos prie naudingiausių maisto produktų žmogui. Tai turbūt geriausias natūralus maistinių skaidulų šaltinis. Taip pat jose gausu augalinių riebalų.
- Kukurūzai suteikia energijos, turi daug angliavandenių.
Mamuko košytės gaminamos tik iš ekologiškų, kūdikių mitybai tinkančių grūdų. Patentuota paruošimo technologija padeda kruopytėse išsaugoti grūdų vertingąsias maistines medžiagas, vitaminus, mineralus, o jų paruošimo laikas panašus į užpilamų košių.
100g produkto maistinė ir energinė vertė:
- Energetinė vertė 1495 kJ / 353 kcal.
- Riebalai 3,1 g - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,7 g.
- Angliavandeniai 69 g - iš kurių cukrų 0,8 g.
- Skaidulinių medžiagų 5,4 g.
- Baltymai 9,8 g.
- Druska 0 g.
Sudedamosios dalys:
Ekologiški kukurūzų miltai (58,3 %), ekologiški avižų viso grūdo miltai (41,7 %).
- Be pieno.
- Tinka veganams.
- Be konservantų ir priedų.
- Be pridėtinio cukraus.
- Ekologiški produktai.
Paruošimas:
Į 200 ml šalto vandens įberti apie 20g (4-5 arbatinius šaukštelius) kruopyčių ir palaikyti 5 minutes tol, kol grūdai išbrinks. Maišant virti 4–5 minutes, išjungti viryklę ir palaikyti indą su koše uždengtą dar bent 4 – 5 minutes. Galima skiesti motinos pienu ar adaptuotu pieno mišiniu. Galima pagardinti Mamuko vaisių tyrelėmis. Dėmesio! Atidžiai perskaitykite ir tiksliai vadovaukitės košės paruošimo instrukcija. Nelaikykite paruoštos košės likučių.
Laikymo sąlygos:
Neatidarytą pakelį laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje, apsaugotą nuo tiesioginių saulės spindulių. Atidarytą pakelį laikyti sandariai uždarytą kambario temperatūroje. Rekomenduojama suvartoti per 3-4 savaites.